starmilks
Dołączył: 27 Lis 2022 Posty: 98 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-03-06, 12:46 Kotlety w lokalu gastronomicznym
Kto piecze np. Kotlety schabowe w piecu konwekcyjno- parowym ?
Proszę o opinie
arms
Dołączyła: 25 Lis 2022 Posty: 99 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-03-06, 14:43
Nie wyobrażam sobie schabowego z pieca przygotowanego na ramie i olejach nierzadko z dodatkiem tłuszczyku trans. Tylko smalec, patelnia i Skarżenie i to jest esencja potrawy, którym jest schabowy tak zakorzeniony w polskiej tradycji kulinarnej, nie dajmy się zwariowac ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane. Witryna ma charakter informacyjny. Redakcja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12