starmilks
Wysłany: 2024-03-06, 12:50 Ból nerek w przypadku endometriozy
Czy w związku z endometriozą odczuwacie dolegliwości ze strony nerek? Ból, kolka nerkowa?
arms
Wysłany: 2024-03-06, 14:42
3 lata temu miałam atak kolki nerkowej (prawa nerka). Ból kosmos, nigdy wcześniej nie miałam problemu z nerkami. Na usg wyszedł piasek. W maju tego roku miałam operację podczas której operowany był m.in. lewy moczowód. Okazało się, że za 2 lata straciłabym nerkę... nawet o tym nie wiedząc... nigdy nic mnie nie bolało - oprócz tego jednego ataku kolki, ale to nawet nie ta nerka, nie miałam też żadnych dolegliwości ze strony układu moczowego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane. Witryna ma charakter informacyjny. Redakcja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 11