Linki sponsorowane
Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! |
Autor |
Wiadomość |
ania123 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-01-23, 13:16
|
|
|
Dziękuję za dołączenie do grupy |
|
|
|
|
Cinuuś [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-06, 23:48
|
|
|
Dzień dobry
Piszę pracę magisterską na kierunku fizjoterapia na temat "Ocena fizjoterapeutyczna osób po urazie typu whiplash". Do swojej pracy poszukuję osób po wypadku komunikacyjnym. Czy macie w swoich gabinetach kogoś po wypadku samochodowym? Im więcej osób zbiorę tym "prostsze" będzie badanie. Mam nadzieję, że mi pomożecie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
PracaSzwajcaria [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-02-07, 19:31
|
|
|
Witam wszystkich.
Gdyby ktoś był zainteresowany pracą w Szwajcarii to zapraszam do kontaktu.
info malpa sbapolska kropka pl |
|
|
|
|
Administrator
Administrator
|
|
|
|
|
baska20xx [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-03-24, 08:54
|
|
|
Czesc wszystkim,
mam na imie Baska, jestem z okolic Poznania. Skonczylam licencjat z fizjoterapii w Warszawie. mam nadzieje, ze znajde tu rzeczowych ludzi :) |
|
|
|
|
Bartosz_K [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-06-05, 13:19
|
|
|
Witam wszystkich! |
|
|
|
|
Lokun [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-06-20, 08:15
|
|
|
Witam :P |
|
|
|
|
MartaK933 [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-12-23, 16:35
|
|
|
Witam wszystkich fizjoterapeutów na forum :)
Jako nowy użytkownik, nie mogę dodawać postów, ani przesyłać linków. Szukam fizjoterapeutów, którzy wypełnią krótką ankietę służącą do napisania pracy magisterskiej. Brakuje mi już tylko 33 odpowiedzi.
Jeżeli chcesz pomóc, napisz, a wyślę link do ankiety :)
będę ogrooomnie wdzięczna za pomoc. |
|
|
|
|
Administrator
Administrator
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Linki sponsorowane