Linki sponsorowane
pomoc w ocenie wkładek |
Autor |
Wiadomość |
goodmorning [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-03-08, 21:35 pomoc w ocenie wkładek
|
|
|
Witam serdecznie,
Nie wiem czy w dobrym miejscu kieruje swoje pytanie ale liczę, że może uda uzyskać się jakąś pomoc:). Od roku walczę z bólem kolana trafiając do przeróżnych fizjoterapeutów, w lipcu jeden z nich zalecił wyrobienie wkładek ze względu na pronację stopy. Do tej pory biegałam w butach dla pronatorów. Wkładki zrobiłam na zamówienie u podologa i są one podklejone po stronie wewnętrznej. Jednak ból kolana się nie zmienił. Teraz z kolei trafiłam do innego fizjoterapeuty który stwierdził wręcz odwrotnie. Zrobił wkładki z tym że w nodze z bolącym kolanem podkleił się po stronie zwewnętrznej uważając, że ta strona supinuje. Generalnie zwariowałam już ... bo nie wiem kogo słuchać, które nosić... zrobiłam zdjęcia w obu. Jeśli ktoś byłby w stanie rzucić okiem i się wypowiedzieć w których ułożenie stopy jest lepsze... o ile da się to ocenić będę niezmiernie wdzięczna :)
tyłroz.jpg
|
|
Plik ściągnięto 12 raz(y) 227,4 KB |
rozprzod.jpg wkładki lewa pronacja prawa supinacja |
|
Plik ściągnięto 3 raz(y) 227,17 KB |
vasyla tyl.jpg wkładki pronacja vasyl |
|
Plik ściągnięto 7 raz(y) 235,21 KB |
vasyla przod.jpg wkładki pronacja vasyl |
|
Plik ściągnięto 6 raz(y) 161,84 KB |
|
|
|
|
|
zawpio797 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-07-12, 19:04
|
|
|
wkladki sa czesto jedynym ratunkiem |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Linki sponsorowane