fotele masujace to świetna sprawa ja sama używam fotela firmy Casda (niemiecka firma - super jakość)
kupiłam go w sklepie internetowym www.ulgadlakregoslupa.pl trochę się bałam zamawiac tak drogiej rzeczy przez internet ale jednak się opłaciło bo sklep bardzo solidny i nie było żadnych problemów.
pozdrawiam www.ulgadlakregoslupa.pl
Fizjoterapeuta [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-10, 12:33
zdążyło mi się czasami skorzystać z fotela na rożnych tego typu targach i promocjach pokazowych nie powiem ze taki fole może by fajnym uzupełnieniem w domu jak się nie ma za dużo czasu na wyjście do gabinetu masażu a potrzepana jest natychmiastowa pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane. Witryna ma charakter informacyjny. Redakcja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12